BIVANJE PRI NAS

Nastanitev

Zbuditi se v čarobna jutra kjer vse skrbi postanejo odveč, sredi neokrnjene narave, v miru gozdov in prijetne klime … Nepozabno.

Turistična kmetija Mali Raj leži v naselju Dolenci. Ponuja sezonski zunanji bazen, spa center, žar in otroško igrišče. Obiščete lahko tudi bar.

Vse sobe so opremljene s televizijo z ravnim zaslonom. Nekatere nudijo pogled na bazen ali vrt. Vse sobe imajo zasebno kopalnico s kopalnimi plašči, copati in brezplačnim toaletnim priborom. Brezplačen brezžični internet je dostopen na vseh površinah. Naročite lahko tudi sobno postrežbo.

Oba apartmaja vključujeta teraso s pogledom na vrt, kuhinjo s hladilnikom in lastno kopalnico, en apartma pa še predel s sedežno garnituro in/ali balkon. Zjutraj je na voljo kontinentalni zajtrk. Apartmaja se nahajata 500 m od našega ranča.

V nastanitvi lahko najamete kolesa, okolica pa je priljubljena tudi za pohodništvo in ribolov.

PRIJAVA: od 14:00 do 20:00
ODJAVA: do 11:00

GOVORIMO:
Slovensko, hrvaško, nemško, angleško, albansko

OTROCI IN DODATNE POSTELJE:
Vsi otroci do 2. leta starosti doplačajo 5,00 € na nočitev za uporabo otroških postelj. Zmogljivost sobe: največ 1 dodatna postelja. Dodatki niso samodejno vključeni v skupno ceno in se plačajo posebej med bivanjem v nastanitvi.

HIŠNI LJUBLJENČKI:
Hišne živali so dovoljene na zahtevo gosta. Morda je potrebno doplačilo.

Naše sobe in apartmaji

Glamping hišica Mali raj