Spoštovani gosti!

Sporočamo vam, da so vse naše kapacitete do vključno 6. 9. 2020 zasedene.

Zaradi povečanega števila povpraševanj, odgovarjamo samo na povpraševanja, za proste termine, kot so navedeni na spletni strani.

BIVANJE PRI NAS

Nastanitev

Zbuditi se v čarobna jutra kjer vse skrbi postanejo odveč, sredi neokrnjene narave, v miru gozdov in prijetne klime … Nepozabno.

Turistična kmetija Mali Raj leži v naselju Dolenci. Ponuja sezonski zunanji bazen, spa center, žar in otroško igrišče. Obiščete lahko tudi bar.

Vse sobe so opremljene s televizijo z ravnim zaslonom. Nekatere nudijo pogled na bazen ali vrt. Vse sobe imajo zasebno kopalnico s kopalnimi plašči, copati in brezplačnim toaletnim priborom. Brezplačen brezžični internet je dostopen na vseh površinah. Naročite lahko tudi sobno postrežbo.

Oba apartmaja vključujeta teraso s pogledom na vrt, kuhinjo s hladilnikom in lastno kopalnico, en apartma pa še predel s sedežno garnituro in/ali balkon. Zjutraj je na voljo kontinentalni zajtrk. Apartmaja se nahajata 500 m od našega ranča.

V nastanitvi lahko najamete kolesa, okolica pa je priljubljena tudi za pohodništvo in ribolov.

PRIJAVA: od 14:00 do 20:00
ODJAVA: do 11:00

GOVORIMO:
Slovensko, hrvaško, nemško, angleško, albansko

OTROCI IN DODATNE POSTELJE:
Vsi otroci do 2. leta starosti doplačajo 5,00 € na nočitev za uporabo otroških postelj. Zmogljivost sobe: največ 1 dodatna postelja. Dodatki niso samodejno vključeni v skupno ceno in se plačajo posebej med bivanjem v nastanitvi.

HIŠNI LJUBLJENČKI:
Hišne živali so dovoljene na zahtevo gosta. Morda je potrebno doplačilo.

Naše sobe in apartmaji

Glamping hišica Mali raj